Jobba hos oss

Thoresta Herrgård söker fler stjärnor

Thoresta Herrgård är ett litet privatägt konferenshotell naturskönt beläget i Bro utanför Stockholm. Här blir du bemött av intresserade och engagerade människor som med sitt värdskap gör sitt yttersta för att våra gäster skall trivas. Uppmärksam service, engagerat bemötande och fantastisk mat är utmärkande kännetecken för Thoresta Herrgård. Vi söker alltid flera stjärnor…

Vi söker sommelier/hovmästare

Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och dryck i kombination och tycker om att ge service utöver det vanliga. Du har flera års erfarenhet av servicearbete innefattande sommelierutbildning eller likvärdig praktisk erfarenhet.

Du är ansvarsfull och agerar självständigt. Då vi både har svenska, nordiska och internationella gäster måste du behärska god svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten innebär främst sedvanliga arbetsuppgifter i en restaurang, men även visst konferens-och receptionsarbete förekommer.

Thoresta är ett litet konferenshotell där arbetsuppgifterna är mångsidiga och det är viktigt att vara flexibel och behjälpliga varandra där det behövs. Arbetet innefattar ett nära samarbete med de övriga avdelningarna kök, reception och konferens, bokning och städ.

Då vår restaurangchef under våren och delar av hösten 2018 kommer att vara föräldraledig söker vi en person som kan axla ett ökat ansvar för restaurangen och vara tillförordnad restaurangansvarig under denna period.

Arbetstiden är förlagd till både dagar, kvällar och helger. Då vi är belägna på ”landet” så är bil och körkort ett måste. Du kommer att ingå i ett professionellt, personligt och glatt gäng som brinner för att ge marknadens bästa service.

Är du intresserad? Kontakta vår restaurangchef Bengt Norrbo på bengt@thoresta.se

Vi söker servitör/servitris

Vi söker dig som har flera års yrkeserfarenhet av servicearbete och kan agera självständigt. Det är ett stort plus om du är dryckeskunnig. Tjänsten innebär sedvanliga servitörsuppgifter men främst att ta hand om våra gäster och deras måltidsupplevelse. Arbetstiden är förlagd till både dagar, kvällar och helger. Du kommer att ingå i ett professionellt och glatt gäng som brinner för att ge marknadens bästa service.

Är du intresserad? Maila då vår restaurangchef Bengt Norrbo på bengt@thoresta.se

Vi söker dig som vill jobba extra i vår matsal

Thoresta söker extrapersonal som har ett genuint intresse för mat och dryck och älskar att ge god service. Vi är belägna på ”landet” så körkort och bil är ett måste. Du kommer att jobba med ett professionellt och glatt gäng som brinner för att ge marknadens bästa service.

Om du är intresserad, maila eller ring vår restaurangchef Bengt Norrbo på bengt@thoresta.se respektive 070-867 79 00.