fbpx

Matnyttiga aktiviteter

Sätt krydda på er vistelse nästa gång ni är på Thoresta, och ta med er en matnyttig upplevelse härifrån. Tillsammans med våra kockar och vår restaurang blir ni ett stjärnspäckat gäng som gör en spännande resa i smakernas och dofternas rike.

Smakfyllda upplevelser

Låt oss få kittla era smaklökar och stimulera er sinnen genom en smakfylld upptäcksfärd. Hos oss har ni möjlighet att genom kunnande och okunnande, med vältrimmade smaklökar och med sunt förnuft, genomföra en praktisk frågequiz för både sinne och smak. De frågor som ska besvaras återfinns i Thorestas grönskande trädgård och tillsammans kommer ni smaka, lukta och känna er fram till svaren. Det vinnande laget får inte bara välförtjänt beröm utan också en goodiebag med godbitar från Thorestas kök.

 

Kockarnas Kamp

Denna aktivitet är inspirerad av det svenska TV programmet med samma namn där olika tävlingsmoment inom matlagning resulterar i en vinnare. Ni kommer att ställas inför olika utmaningar i form av typiska och praktiska matlagnings-moment. Aktiviteten är uppdelad i deltävlingar som resulterar i en final där en person till slut står som vinnare.

 

I Thorestas kök & matsal

Tillsammans med Thorestas kök och matsal blir ni ett stjärnspäckat gäng som gör en spännande resa i smakernas och dofternas rike genom en aktivitet som både är praktisk, teoretisk och lekfull. Ni delas in i mindre grupper och cirkulerar bland stationer med olika kök- och matsals-moment. Både er fingerfärdighet och era sinnen kommer att få en rejäl utmaning, men ni kommer också få handfasta tips under aktivitetens gång.

 

Matlagning med Thorestas kockar

Att kliva in i ett riktigt restaurangkök och laga mat tillsammans med kollegor och Thorestas kunniga kockar har alltid varit en av våra mest uppskattade aktiviteter.  Detta är en teambuilding som heter duga, där deltagarna får prova på de mesta. Recept och förkläde tar du med dig hem – tillsammans med alla glada och smakliga minnen.

 

Prata med oss på bokningen så berättar vi mer eller ger er förslag på fler på aktiviteter. Du kontaktar oss på 08-582 426 00 eller bokning@thoresta.se. Varmt välkomna!