Jobba hos oss

Thoresta Herrgård söker fler stjärnor

Thoresta Herrgård är ett litet privatägt konferenshotell naturskönt beläget i Bro utanför Stockholm. Här blir du bemött av intresserade och engagerade människor som med sitt värdskap gör sitt yttersta för att våra gäster skall trivas. Uppmärksam service, engagerat bemötande och fantastisk mat är utmärkande kännetecken för Thoresta Herrgård. Vi söker alltid flera stjärnor…

Är du vår nya kollega i restaurangen?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och dryck i kombination och tycker om att ge service utöver det vanliga. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av matsalsarbete, men det är inget krav.

 

Thoresta är ett litet konferenshotell där arbetsuppgifterna är mångsidiga är det viktigt att vara flexibel och behjälplig varandra där det behövs. Arbetstiden är förlagd till både dagar, kvällar och helger. Då vi är belägna lite utanför tätort så är körkort och bil ett måste.

 

Välkommen till ett professionellt och glatt gäng som brinner för att ge marknadens bästa service. Är du intresserad? Kontakta vår restaurangchef Bengt Norrbo på bengt@thoresta.se

Vi söker dig som vill jobba extra i vår matsal

Thoresta söker extrapersonal som har ett genuint intresse för mat och dryck och älskar att ge god service. Vi är belägna på ”landet” så körkort och bil är ett måste. Du kommer att jobba med ett professionellt och glatt gäng som brinner för att ge marknadens bästa service.

Om du är intresserad, maila eller ring vår restaurangchef Bengt Norrbo på bengt@thoresta.se respektive 070-867 79 00.